Lite högt men rätt årstid.

Publicerat: 15 december, 2014 i Okategoriserade

Spring

Lite bloggande när vädret tillåter/tvingar fram det. Vissa dagar får man sätta till att städa mailboxen, gå igenom brev och räkningar osv… och idag är en sån. Däremot så kollar jag oftast efter lite efterfrågade bilar minst en gång om dagen och då oftast på morgonen då så att om jag funnit något kan ta det med min kontakt när USA vaknar ca 6timmar efter oss.

Något som irriterar rätt ordentligt är när folk inte tar bort annonser när bilar är sålda då vi ibland har jagat säljaren i veckor via mail och tel(när det finns i annons)får veta att den såldes för veckor sen. Men detta händer även på Blocket i Sverige men oftare i USA.Lite surt men inget vi kan påverka tyvärr.

Dollarn står rätt högt just nu men det är rätt årstid att handla i USA och få hem i god tid inför våren, kanske inte den högsta prioriteten när det faller regnblandad snö men priserna är rätt i USA nu och så långt borta är inte våren och priserna som höjs då.

Maila gärna vad du funderar på till: info@autonorrland.se då det denna årstid finns lite mer tid för att leta och kolla upp än på vårkanten.

Ha en bra vecka!

/Håkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s