Det som känns rätt är bäst…

Publicerat: 19 januari, 2016 i Okategoriserade

Pontiac?

Alla som känner mig någorlunda väl eller bättre vet att jag är rätt så fast i Pontiacvärlden och har svårt att välja vilket år som är favoritår då alla har sin skönhet. Få har väl sett flera 65/66 fullsize Pontiac i garaget åka in och ut och måste det väljas så är det nog 65. Eller 66. Nr 1 Kermit är en 69″men den är utom tävlan 🙂

Invändigt är en välskött 65a Bonneville oslagbar men utvändigt kan jag inte välja, det blir oavgjort. Nu vet jag att den finns andra märken och modeller, och även där finns lite favoriter. En är Buick Electra 1967″, en annan Cadillac 1964″. Ford Galaxie 63-64 är snygga. Och en massa andra. Skulle bara lägga ut bilden nedan på bilen vi håller på med men det”gled iväg” när jag började fundera efter att ha mekat både 65 och 66 Bonneville idag.

Huvudsaken att man gillar sin bil, o-avsett om det är en originalbil,custom eller smårostig bruksbil. Pontiac eller något annat. Åkte själv i minus 24c i min Bonneville 65″för nån vecka sen och när jag backade ut den kändes det där”wow”som en del bilar har för en. Inte alls planerat men då det varit lite mycket ett tag kändes det klockrent. Säkert tycker nån att det kan man väl inte göra mitt i vintern med en rätt fin Bonneville? Men just då var det torrt och kallt, värmen bra i bilen och radiokanalen rätt så då blev det så. Att man använder den till det som känns rätt är bäst.

När det finns tid utanför bilimporten(av alla märken) så brukar vi pyssla lite med andras bilar, som nu denna Bonneville Conv 65″. En mycket bra bil som får lite tlc under huven av mig och lite puts av in och utvändigt av Carina, idag fick allt krom och rostfritt sig en polering.

Bifogar en bild på den, och ja bara bildlek då jag försöker begripa programmen i nya datorn och nej ingen koppling till en Wilmer X låt.

Happy Tisdag!

/Håkan & Carina

Bonn in space

 

Kommentarer inaktiverade.