Isskrapan, igen…

Publicerat: 3 mars, 2016 i Okategoriserade

Ibland dyker dom upp, dom där små sakerna som lyfter dagen.

Isskrapa

Denna isskrapa har jag ett antal av, i en massa olika färger och när vi bor där vi bor så måste dom användas och just denna vinter använder jag den mintgröna jag fick förra våren.

Och varför detta nu då, jo under alla år vi använt InfraNordic till att sköta all hantering av bilarna i Göteborg så har det oftast kommit en isskrapa men inte i typ oktober utan istället kommer den i mars/april när det mesta töat bort. Så antingen är posten o-troligt sena med leveransen eller InfraNordic ute i god tid inför nästa vinter då denna dök upp häromdagen. Årets modell är grafit-vit ser det ut som.

Vi besökte dom som håller i det förra våren i maj, Ralf & Mattias på InfraNordic mest för att säga hej och hämta vår Buick Roadmaster att köra hem. Kul, och det bjöds på go-fika, en massa snack och lite visning runt. Avslutningsvis fick vi godis och… en isskrapa till.

Humor är jätteviktigt, och alla har väl sina dippar i livet och då hjälper små ljuspunkter.

För övrigt så finns det en del speditörer runt Göteborg men hittills har vi ej sett någon anledning till att byta, om något strular eller att båten är sen är kommunikationen klockren med InfraNordic. Kanske även med alla andra speditörer också men har man ett kontaktnät som man kan är det lätt att köra på det.

Lite udda inlägg men lite komik på morgonen förgyller innan det skuttas till garaget 🙂

Happy Torsdag!

/Håkan

info@autonorrland.se

Kommentarer inaktiverade.